Lastbilssimulator

Jag mår illa! Har kört lastbil i en timme nu på morgonen. Verkligen verklighetstroget! De mätte mina ögonrörelser och min hjärnverksamhet under tiden för att se hur jag betedde mig när jag blev trött. Men nu sitter jag här och är grön. Det var dataproblem så jag hamnade i diket ett par ggr med min 20ton tunga lastbil med släp.

Enligt den gamla modellen för upptorkning så har jag en vind på 4179m/s inne i min klimatkammare. Nu ska jag försöka trolla bort den på något sätt.

Ha det bra idag!

Dagens ordspråk (Mila)


Om någon har uppnått mitt mål före mig, kommer även jag att göra det.
 Har ingen klarat det tidigare, kommer jag att vara den första.

Måste tänka mer så...

Kristin i spegeln

I skolan (och hemma) går jag ju ofta iväg och pratar med Kristin i spegeln för at peppa mig själv. Det fungerar bäst om man kan lura sig själv och se glad ut. Här på VTI finns det inga bra speglar så jag speglar mig i kameran i datorn på dagarna istället. Så här ser jag ut idag. Kramar

ps. Jag älskar min nya top från Rules by Mary! visst är den söt! finns som klänning också. måste nog köpa den i vår.

Slut på fastan!

Det var inte kul att inte äta. Har dessutom läst att man gärna ska lägga sina fasteperioder under semestern då man inte behöver stressa. Ja ja. Det blev 2 dagars fasta och nu känner jag mig redo att återgå till nyttig god kosthållning. Idag blir det tomatsoppa med fetaost! 

Kram

Positiv människa

Det här med att vara positiv känns inte alltid jättelätt. Igår när jag varit på jobbet (6ggr) och vägt mina skålar (16grr) +varit i stallet i tre omgångar och kl var 01.20, skulle jag göra min näst sista vägning. Men, så tappar jag alla skålar på golvet!! =hela dagens arbete onödigt. Hästarna hade visserligen fått mat och varit ute så de var nog nöjda men varför sjutton hade jag åkt fram och tillbaka till jobbet hela dagen?! När jag sen kom hem och skulle få sova efter 20timmars onödigt jobb så var inte det jättelätt med all frustration.

Fastan. Jag åt först ingenting på 21 timmar och nu har jag ätit en apelsin, en kiwi och druckit lite blåbärssoppa till frukost. (Jag var inte jättepigg på att fixa någon super duper hälsomix när jag vaknade.) Nu tänkte jag koka någon slags grönsakssoppa att ha till mina luncher den här veckan och sen ska jag ta en långpromenad.

Tack för att jag fick tala ut och ha en underbar söndag!

Kristin

Nya tider

Jag försöker komma på varför jag mår som jag mår och har kommit fram till att något som förändrats den senaste tiden är min kosthållning. Tidigare har jag alltid ätit flingor musli eller gröt till frukost men sedan en tid tillbaka har jag frossat i mackor. Mina middagar har ochså förändrats. Nu när jag inte riktigt bott på någon fast punkt utan flängt runt mellan mamma, Mats och Jenny har matvanorna mer anpassats till vad de har i kylskåpen. Min egen fantasi har därmed också begränsats. Men nu ska det bli ändring! Jag tänker inleda mitt nya liv (egentligen gamla vanliga livet) med en kort fasta. Jag säger varje år att jag ska fasta under vår (den kristna religionens) fasta men jag kan inte komma på att jag gjort det en ända gång! Det verkar finnas många olika varianter av fasta och det vanligaste verkar vara saftfasta vilket innebär att man bara dricker potatisavkok och sånna härliga grejor. Jag kommer nog ta det lite piano och tillåta mig att äta frukt, rotfrukter och grönsaker. Däremot ska jag avstå från alla mejeriprodukter, pasta (som det blivit aldeles för mkt av) och kött så klart. För att inte fuska kommer jag redovisa vad jag äter. Inte jättekul för er kanke men jag litar inte riktigt på mig själv annars :)  Om några veckor kommer jag vara mkt mer harmonisk!

Kram kram


 


Tillbaka

Vet inte varför jag aktiverar min blogg igen just nu. Är inte alls den positiva människan man bör vara när man ska skriva en blogg. Man vill ju bli inspirerad,  lyft och glad när man läser en blogg annars är det ju mest jobbigt att läsa. Jag känner mig dock inte så inspirerande just nu. Håller på med mina ex-jobs försök nu vilket innebär att jag måste vara på jobbet dygnet runt. Försöker klämma in sömn, matlagning och stallet imellanåt men det går inte jättebra. Igår red Chopin och jag ut i skogen. Chopin brallade och jag hade varken krafter eller reflexer att sitta kvar utan störtade med huvudet före i en stubbe. Måste köpa ny hjälm nu... Chopin sprang hem, men jag hade turen att bli letad efter så jag fick åka bil tillbaka till stallet. Catrin säger att jag var rätt virrig när hon hittade mig och jag däckade direkt när jag kom hem så jag var rätt mörbultad. 

Idag har jag och mamma fodringen i stallet. Mamma tog morgonfodringen för jag var tvungen att väga petriskålar. Åkte dit och hjälpte till med utsläppet iaf och jag ska dit igen och ta in kusarna men ska hinna med ett par vägningar till innan dess.   

Ni ser! Jag är jättetrist! Oharmonisk, negativ, pesimistisk, har ingen tro på framtiden och så vidare. Känner mig helt enkelt kass. Tänkte att ni, kära läsare, skulle bli min anledning till att rycka upp mig. Om jag har er så måste jag ju skärpa mig igen! Jag var ju hon som alltid var glad och tyckte allt var kul. Hmpf. Ja ja, ni får skälla på mig när jag är så här trist.

På återseende!

Kramar Kristin

RSS 2.0