Slutspurt

Ex-jobbet ska vara inne senast innan imoegon kl 08.00. Nu har jag 24.5 timmar på mig att bli färdig. Sedan kanske det kan bli lite mer skrivande på bloggen igen. Det har inte funnts så jättemycket att skriva om nu när jag jobbat med ex-jobbet 15 timmar /dygn.

Ok, bäst o börja dagen.

Snart inlämning

Det har gått lite trögt i skrivandet av min ex-jobbsrapport men nu har det äntligen släppt lite. Jag har haft lite krångel med min modell men verkar kunna förklara allt nu. Känns jätteskönt! Det mesta av paniken har släppt nu även om jag har sjukt mycket kvar att skriva och förklara. Det känns ändå lättare nu när jag vet att allt fungerar. Nu är det någon slgs konsert ute på gräsmattan som låter men den verkliga världen får vänta. I morse tog jag bilen till skolan (för att inte vara begränsad av tunnelbanans tider inatt när jag ska hem) och det var nästan läskigt att se den riktiga välden. Imorgon är det MISU/MIIU-fest på Greens villa som jag i alla fall ska unna mig att gå på. Hoppas bara jag fortfarande vet hur man pratar med folk.

Kram och trevlig fredagkväll. Jag sitter här på MISU ett på timmar till.

Felsökning

Jag har ägnat nästan hela dagen åt att felsöka i MATLAB men har kommit fram till att jag förmodligen gjort rätt från början. Börjar bli tött på det här. Nu måste jag skriva några timmar.

Ha en fin kväll ni alla med vanliga, riktiga liv.

/Bitter och trött Kristin

Rapport

Jag lovade rapportera hur det gått idag och jag måste nog bekänna att jag inte hunnit med det jag planerade. Jag har dock rätt ut lite oklarheter i min modell och lyckats plita ner en halv sida teori så jag är ganska nöjd iaf. I morgon em ska jag skicka min handledare en ny version av rapporten så då måste lite bilder och resultat kommit in. Känns ok ändå. Det kommer inte vara omöjligt att bli färdig i tid.

Det är nervösa tider nu. Jag går och väntar på svar från min förhoppningsvis framtida arbetsgivare. Jag var på intervju i torsdags och det kändes lite för bra för att kunna vara verklighet. Får jag jobbet betyder det en ganska stor omställning. Nervös nu med andra ord. Hoppas hoppas.

Sov gott. Nya tag imorn.

Söndag

Nu har jag suttit här i min stol på misu i 45 minuter utan att jobba. Jag har startat upp datorerna, kollat mailen och surfat runt lite på ekonomibloggar jag inte följt på länge. Igår kväll lyckades jag skriva ett kort stycke om entropi, fixa till min referenslista i LaTeX och snygga till en tabell som inte velat bete sig rätt tidigare. Det tog till över midnatt och då var jag ändå här vid 14-tiden. Jag har så himla lång startsträcka! Skrev en lista på saker jag måste greja så det är väl bara att börja. Återkommer med en rapport innan jag åker hem ikväll. Då ska jag hunnit beskriva mina experiment och en stor del av analysen av dem. Minst 5 bilder ska vara fixade och insatta i rapporten. Ok, bara att sätta igång.

RSS 2.0